Bemutatkozás

Hisszük, hogy a Lada Magyarországon már emberöltőnyi sikert elkönyvelhet magának a 60-as 70-es, 80-as években elért népszerűségével. A magyar autópiacban mélyen beivódott Lada márka iránti elkötelezettség, nosztalgia újra felébreszthető és jelentősen növelhető. A Lada autók az elmúlt évtizedben jelentősen változtak, fejlődtek. Műszaki, technológiai, biztonsági, formai vonatkozásban világszínvonalú termékké váltak. Biztosak vagyunk abban, hogy társaságunk jelenlegi és leendő ügyfélkörének a Lada autók értékesítésével és a márkaszerviz szolgáltatás biztosításával egy kiváló minőségű terméket kínál partnereinek. A Lada termékei új, korszerű, komfortos, biztonságos és kiszélesedett modell palettával rendelkeznek, amely a magyar piacon bizonyítani fogja versenyképességét.

Miért LADA?

Lada Márkakereskedésünk és Márkaszervizünk mind értékesítési, mind műszaki vonatkozásban rendelkezik olyan kompetenciákkal, amely a Ladának, a térségben történő bevezetését, elterjesztését sikerrel valósíthatja meg. Ennek elérése érdekében alakítottuk ki, az importőr Lada Hungary Kft.-vel összhangban honlapunkat, amely felületen minden szolgáltatásunkkal kapcsolatos alapinformáció rendelkezésre áll az érdeklődők számára. Kérjük honlapunk látogatóit, hogy további kérdések és kapcsolatfelvétel estén, az alábbi elérhetőségeken keresse munkatársainkat!

 

Lada Valent, Lada Márkakereskedés és Márkaszerviz

Cím: 4400 Nyíregyháza, Tiszavasvári út 54.

Telefon: +36 42 506 103

Mobil: +36 20 336 57 03

E-mail: info@ladavalent.hu

 


Ваш браузер ( )устарел. Он имеет уязвимости в безопасности и может не показывать все возможности на этом и других сайтах. Узнайте, как обновить Ваш браузер
x